hoe werkt InspectDirect

Je eigen portal

Met het portal Mijn InspectDirect kun je alle gegevens van je opdrachtgevers, projecten, inspecteurs en inspecties beheren. Log via de browser eenvoudig in op je pc, laptop of tablet. Klik hier voor alle instructievideo's op YouTube.

 • Opdrachtgevers beheren

  Leg alle gegevens van jouw opdrachtgevers vast in Mijn InspectDirect. Dit is erg handig, want bij iedere inspectie voor deze opdrachtgever heb je alle gegevens bij de hand en kun je deze gegevens met één klik aan je inspectie en het rapport toevoegen.

  Daarnaast kun je je opdrachtgever uitnodigen op het portal en kan hij projecten en inspecties raadplegen en rapporten downloaden. (functie 4e kwartaal 2016 beschikbaar)

 • Inspecteurs en rechten beheren

  Maak zelf inspecteurs aan en bepaal welke rechten ze hebben om bepaalde handelingen te doen of zaken te kunnen zien. Je kunt een onbeperkt aantal inspecteurs aanmaken bij betalen o.b.v. credits. Als je betaalt op basis van een periode/inspecteurs is het aantal inspecteurs gemaximaliseerd. Voor meer info zie 'Tarieven'.

 • Inspectiesjablonen beheren

  De inspectiesjablonen van de verschillende soorten inspecties kun je hier beheren. Je kunt alle zogenaamde 'bibliotheek' gegevens aanpassen. Dit zijn bijvoorbeeld de hoofdstukken, bouwdelen, specificaties, gebreken, onderhoudsactiviteiten én alle relaties hiertussen. Met de overzichtelijk boomstructuur kun je dit eenvoudig uitvoeren. Daarnaast kun je alle waarden aanpassen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld coderingen, eenheidsprijzen, cyclustijden van de onderhoudsactiviteiten, etc, etc.

 • Inspecties en rapportages

  Je beschikt hier over een overzicht met alle inspecties. Met behulp van filter- sortering en zoekmogelijkheden heb je snel je inspectie gevonden. En als er een inspectierapport is gemaakt kan je die hier downloaden of opnieuw aanmaken. Iedere inspectie heeft een status waardoor je een goed overzicht hebt over de voortgang van de inspecties. 

 • Heb je nog vragen?

  Kijk dan bij Vraag en Antwoord. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 085-4019766, het contactformulier invullen of een email sturen. Kijk bij Contact. Tot slot vind je diverse instructievideo's op YouTube.