hoe werkt InspectDirect

Rapporteer en email de inspectie direct 

Rapporteer je keuring of inspectie zodra je deze hebt afgerond. Dit kan op locatie, maar ook later vanaf kantoor. Wat jij het makkelijkste vindt. Klik hier voor alle instructievideo's op YouTube.

 • Direct het rapport in PDF mailen

  Na afronding klik je op 'PDF rapportages' en het rapport wordt in PDF gemaakt. Deze kan je nu downloaden of per email versturen. Het rapport ook gewoon in jouw online omgeving Mijn InspectDirect bij het betreffende object beschikbaar.

 • Jouw logo, adresgegevens en AV

  Het rapport heeft je eigen logo, adresgegevens, vaste inleidende teksten en indien gewenst je eigen Algemene Voorwaarden. Deze gegevens kun je in je eigen portal Mijn InspectDirect eenvoudig uploaden of bewerken.

 • Verschillende rapporten van één inspectie

  Voor sommige inspectiesoorten is meer dan één rapportsjabloon beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om van één inspectie bijvoorbeeld een gedetailleerd rapport en een rapport op hoofdlijnen te maken. Makkelijk, want je hoeft maar één keer de inspectie in te voeren.

 • Maatwerk rapportsjabloon

  Wil je een andere rapportopmaak? Wij kunnen een rapportsjabloon maken dat geheel is afgestemd op je eigen wensen of huisstijl. Stuur ons een email of bel ons om te bespreken hoe dit in zijn werk gaat en wat de (eenmalige) kosten hiervoor zijn. Er is heel veel mogelijk! En uiteraard is dit rapportagesjabloon alleen voor jou beschikbaar.

 • Heb je nog vragen?

  Kijk dan bij Vraag en Antwoord. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 085-4019766, het contactformulier invullen of een email sturen. Kijk bij Contact. Tot slot vind je diverse instructievideo's op YouTube.