Geschikt voor allerlei
soorten inspecties
Olivier Dolk

 

Met InspectDirect kun je in principe alles op locatie verwerken, maar wij voeren ongeveer 80% van alle gegevens buiten in via de tablet. Daarna ben je op kantoor zo klaar.

 

 • InspectDirect past bij onze werkwijze

  Bij A-Quin voeren we vooral veel inspecties uit in de Infrabranche voor (semi) overheid en gemeenten. Veel kunstwerken als bruggen, wegen, sluizen, maar ook industrieterreinen. Zowel betonnen constructies als verkeersinstallaties. 

  Het komt regelmatig voor dat we andere inspectietools moeten gebruiken vanuit onze opdrachtgevers. Vanuit deze ervaring merken we dat InspectDirect het beste bij onze werkwijze past.

 • Rapporten herkenbaar voor opdrachtgevers

  Vooral rapporteren is hiermee veel makkelijker. Wij hebben de rapportages laten aanpassen aan onze eigen huisstijl, dat is herkenbaar voor onze opdrachtgevers.

 • De flexibiliteit van InspectDirect creëert vrijheid voor allerlei soorten inspecties’

  Voor een aantal specifieke inspecties, bijvoorbeeld NEN 3140, hebben we zelf de manier van inspecteren ontwikkeld. Door de voorselectie daarop in te richten, besparen we veel tijd. Vooral het inspecteren van bulk voor NEN 2767, als we langs een weg soms wel honderden kastjes van lantarenpalen en matrixborden moeten inspecteren, gaat nu echt razendsnel.’

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Klik hier voor de praktijkcase van A-Quin