Foto’s staan meteen
op de juiste plaats
Jos Geres

Met InspectDirect is het heel eenvoudiger. Alle onderdelen staan in het systeem en kunnen makkelijk afgewerkt worden. De foto’s die je tijdens de inspectie maakt, staan meteen op de juiste plaats in het rapport en de rapporten hebben een professionele lay-out en uitstraling.

 

  • Wat doet CSO?

    CSC Sport legt veel kunstgrasvelden aan voor diverse buitensporten. Ceelen Sport Onderhoud (CSO) is het onderdeel van CSC Sport dat het onderhoud van de velden verzorgt. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud van velden die door andere bedrijven zijn aangelegd. Dat onderhoud wordt in opdracht van verenigingen, stichtingen en/of gemeenten uitgevoerd. Tijdens het onderhoud voeren wij inspecties van deze velden uit, in totaal zo’n duizend per jaar. 

  • Alle onderdelen makkelijk afwerken

    In het verleden gebruikten we voor deze inspecties een formulier dat ter plaatse werd ingevuld en daarna in de computer ingevoerd. Nu, met InspectDirect, is het veel eenvoudiger: alle onderdelen staan in het systeem en kunnen makkelijk afgewerkt worden. De foto’s die je tijdens de inspectie maakt, staan meteen op de juiste plaats in het rapport en de rapporten hebben een professionele lay-out en uitstraling. 

  • Alle gegevens in de cloud

    De inspectietool staat in de cloud en wordt ingevuld via tablets; daarvoor is internetverbinding nodig, wat op achteraf gelegen sportparken een enkele keer een probleem kan zijn. Over het algemeen zijn we tevreden en loopt het inspecteren met InspectDirect op dit moment goed.’