In de cloud werken maakt 
het zeer flexibel
Robbert Lantrok

 

'Eerlijk toegegeven, het was wel even wennen om ‘in de cloud’ te werken. Maar het is handig dat ook andere collega’s aan een inspectie kunnen werken. En het maakt het zeer flexibel, omdat overal de inspectiedata bereikbaar is, mits er natuurlijk een digitale verbinding met de cloud is. Wij werken met de Iphone 7 plus en hiermee werkt InspectDirect prima.’

  •   'Direct op locatie invoeren'

    Meijer & Van Eerden bouwkundig adviesbureau voert dagelijks inspecties uit van vastgoed, zoals woningen, kantoren, etc. Het gaat daarbij om bouwkundige inspecties, bouwschades, meerjarenonderhoudsprognoses, aan- en verkoop rapporten, opleveringsinspecties, energielabels, etc. Die bouwkundige inspecties voerden we voorheen in Word en jaren later in Excel in. Nu kan het meteen digitaal op locatie met de tool van InspectDirect.

  • 'Je loopt iniutief door de schermen heen' 

    Wij inspecteren veel waar de klant of de makelaar bij staat. Dan is het vervelend als je vaak op een scherm moet kijken; dan raak je het contact met de klant kwijt. InspectDirect werkt heel makkelijk; je loopt intuïtief makkelijk door de schermen heen. Ruim 80% van de gegevens is dan al ingevoerd; op kantoor kun je nog finetunen, voordat je het rapport uitdraait. Het rapport kun je eenvoudig naar eigen wensen aanpassen. Bovendien is het erg prettig dat de verrekening pas plaatsvindt als het rapport wordt gegenereerd. Zo betalen we alleen wat we gebruiken; andere programma’s hanteren vaak vaste abonnementskosten. Lastig als het personeelsbestand wijzigt en daarmee kostenopdrijvend.